Tekar Mavi Projesi

Adiva Yapı
Tekar Mavi
Seyhan, Adana
0322 248 12 12
info@adivayapi.com
http://www.adivayapi.com.tr

Çınarlı Mah. 61004 Sok. No: 4/1 Seyhan/Adana

KONUT SAYISI:
PROJE ALANI: 2250
TESLIM TARIHI: 2018-12-30
KONUT TIPLERI:

Tekar Mavi Projesi Hakkında

Adiva Yapı güvencesiyle inşa edilen Tekar Mavi projesi 2 bin 250 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Tamamı 3+1 olarak dizayn edilen Tekar Mavi projesindeki konutların genişlikleri ise henüz açıklanmadı. Adana Seyhan'da inşa edilen Tekar Mavi projesi konut sahibi olmak isteyenlere kişiye özel ödeme seçeneği de sunuyor.

Kapalı mutfak olarak tasarlanan Tekar Mavi projesinin sosyal donatıları dikkat çekiyor. Projede açık ve kapalı çocuk oyun alanlarından çok amaçlı spor alanlarına, barbekü alanlarından peyzajlı sohbet ortamlarına kadar bir pek çok sosyal alana yer veriliyor.

Projenin site özellikleri olarak girişlerde lobi ve iç bahçeler, ortak kullanım toplantı odaları, 7/24 güvenlik hizmetine de sahip. Asansörlü giriş çıkışın bulunduğu kapalı ve açık otoparkın da yer aldığı proje yatırımcıların konforlu bir yaşam sürmesi için tüm detaylar düşünülerek dizayn ediliyor. Projedeki konutlarda ebeveyn banyosu, ebeveyn giyinme odası, 3'lü ankastre set yer alıyor.

Konumuyla da dikkat çekenTekar Mavi projesi, yürüyüş parkuru, market, park alanı, spor alanı gibi noktalara da yakın bir konumda yükseliyor. Ayrıca projenin bir diğer artı özelliği de minibüs, otobüs ve metro hatlarına kolay ulaşıma sahip olması.


Tekar Mavi Projesi Nerede

Fiyat Listesi

3+1 (0)
-

Tekar Mavi Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Toplu Taşıma
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Yeşil Alan
Çocuk Parkı
Spor
Spor Salonu
Yürüyüş Alanları
Basketbol Sahası
Futbol Sahası
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark
Açık Otopark
Satışta
İnşaat Aşamasında