Tekfen Emlak’tan Hep İstanbul Hep Avantaj Kampanyası

08 July 2015

İnşaat sektörünün önemli konut üreticilerinden Tekfen Emlak Geliştirme, Hep İstanbul projesinde 'Hep Avantaj' adında kampanya başlattı.

Tekfen Emlak Geliştirme tarafından hayata geçirilen Hep İstanbul “Hayatımın Evi Projesi”nde yaz ayları boyunca devam edecek avantajlı paketlerin sunulduğu ‘Hep Avantaj’ kampanyası devam ediyor. Kampanya kapsamında ev sahibi olmak isteyenler kendilerine uygun ödeme seçeneklerinden birini tercih ederek, ev sahibi olabilecekler.

Hep İstanbul’un birinci paketinde evin tamamını peşin ödeyenlere yüzde 6 indirim yapılıyor. İkinci pakette 15 bin TL peşinat ve minimum yüzde 50 banka kredisi kullananlar, kalan tutarı 1 yıl arayla Nisan 2016 ve Nisan 2017’de 2 taksitte ödeyebiliyor.

247 BİN LİRAYA 1+1 DAİRE

Hep İstanbul'da 1 oda 1 salon daireler 247 bin lira ile 311 bin lira arasında, 2 oda 1 salon daireler 348 bin lira ile 477 bin lira aralığında satışa sunulurken, 3 oda 1 salon daireler ise 442 bin lira ile 562 bin lira aralığındaki satış fiyatları ile sahiplerini bekliyor.

Tekfen Hep İstanbul Projesi İletişim Bilgileri :

Adres : Namık Kemal Mah. Adile Naşit Bulvarı Esenyurt/İstanbul
Telefon : 0212 359 37 01
Web : www.hepistanbul.com.tr
E-mail : info@tekfenemlak.com

Tekfen Hep İstanbul Projesi Fotoğrafları :

TEKFEN Hep İstanbul PROJE DETAYLARI

- Tekfen Emlak Gelişme'nin merakla beklenen projesi Hep İstanbul, Esenyurt'taki Horoz Lojistik'in arazisi üzerine kuruluyor.

- CM Mimarlık tarafından tasarımı yapılan projenin inşaat alanı 142 bin 202 metrekare olarak belirlendi.

- Tekfen Hep İstanbul projesi istanbul’un son dönemdeki yeni gelişim aksı üzerinde yer alan Esenyurt’ta, D100 ve TEM bağlantı yollarının kesiştiği vadinin tam ortasında hayata geçiyor.

- Proje üçüncü havalimanına ve üçüncü köprü bağlantılarına olan mesafesi ile de çok merkezi bir noktada bulunuyor.

- Proje lokasyonu kadar sunacağı yaşam standardı, malzeme kalitesi, evlerin fonksiyonelliği ve sosyal yaşam alanlarının zenginliği ile farklı ve özel bir statüye sahip olacak.