Tekfen Rönesans projesi 'Yeni İzmir'de hayat bulacak

16 November 2017

Tekfen Gayrimenkul ve Rönesans Gayrimenkul Yatırım ortaklığı ile yükselecek Tekfen Rönesans projesi, İzmir'in potansiyeli yüksek ve 'Yeni İzmir' olarak anılan bölgesi Konak'ta hayat bulacak.

Henüz proje geliştirme aşamasında olan Tekfen Rönesans projesi ile ilgili fiyat bilgisi ve ödeme seçenekleri, kat planları, konut tipleri, anahtar teslim tarihi gibi konutlarda net bilgiler paylaşılmadı. 2017 yılı bitmeden inşaat çalışmalarının başlanması amaçlanan projenin önümüzdeki aylarda lansman toplantısının yapılması ve projeye dair detaylı bilgilerin kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor.



KARMA KONSEPT İLE CANLI BİR YAŞAM ALANI

Karma konsept yapısıyla oluşturulacak Tekfen Rönesans projesi, EAA Mimarlık'tan Emre Arolat imzası taşıyor. Örnek görsellerin paylaşıldığı projede modern tasarım çizgileri dikkat çekiyor.

Şimdiden İzmir emlak piyasasında ses getiren Tekfen Rönesans projesi, üç blok tasarımı ile inşa edilecek. Kaliteli ve lüks bir yaşam alanını İzmir'e getirmesi beklenen projede merkezi ısıtma, kameralı güvenlik sistemleri, ısı pay ölçer, kapalı otopark gibi imkanların yatırımcılara sunulması bekleniyor.

Çok yeni bir proje olma özelliği taşıyan Tekfen Rönesans projesi ile ilgili daha detaylı bilgilerin Tekfen Gayrimenkul tarafından yakın zaman içerisinde duyurulması ve projede satışların başlaması bekleniyor.