Tekfen Topkapı projesinde Şubat ayında ön satışlar başlıyor

19 January 2018

Katar'da düzenlenen Expo Turkey by Qatar 2018 fuarına katılan Tekfen Emlak Geliştirme firması, devam eden projeleri hakkında bilgiler paylaştı. Henüz ön talep toplama aşamasında olunan Tekfen Topkapı projesinin Şubat ayıyla birlikte ön satış dönemine gireceğini duyuran firma, İzmir'de hayata geçireceği proje için de 2019 yılıyla beraber düğmeye basılacağını bildirdi.

350 KONUTLUK DEV YAŞAM ALANI

Tekfen Topkapı projesi, 4 blok tasarımıyla 350 konuttan meydana gelecek. Proje geliştirme aşamasında olunan çalışmada yer alacak konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipi seçenekleriyle yatırımcılara sunulacak. Ayrıca projede yaşam ünitelerinin yanı sıra ticari üniteler de hayata geçirilecek.

İstanbul'un Avrupa yakasında yer alan Zeytinburnu ilçesine bağlı Topkapı bölgesinde yükselecek Tekfen Topkapı projesi, Maltepe Mahallesi'nde hayat bulacak. Projede henüz konut satış fiyatları ve ödeme seçenekleri, konut teslim tarihi, kat planları gibi konularda resmi bilgiler bulunmuyor. Projenin 2018 yılının ikinci yarısında lansman dönemine girmesi ve resmi bilgilerin Tekfen tarafından duyurulması bekleniyor.

Şehrin göbeğinde yeşiller içerisinde lüks ve ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını açmaya hazırlanan Tekfen Topkapı projesinde her yaştan bireye uygunluk sağlayacak renkli bir yaşam alanı oluşturulmak amaçlanıyor. Süs havuzları, peyzaj alanı, yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanı gibi sosyal olanakların yatırımcılara sunulacağı projede, aynı zamanda sosyal tesis alanları, otopark, fitness merkezi, yüzme havuzu, güvenlik, kreş gibi sosyal donatılar da inşa edilecek.