Tema İstanbul 2. Etap’ta ön talep başladı

20 July 2017

İlk etabının satışları devam eden Tema İstanbul projesinin ikinci etabında ön talep süreci başladı.

Tema İstanbul projesinin 2. Etap çalışmaları için ön talep toplanmaya başlandı. İstanbul’un en büyük markalı yatırımlarından biri olan Tema İstanbul projesinin detayları, bölgede konut sahibi olmak isteyenler için önümüzdeki günlerde belli olacak. Artaş İnşaat, Mesa Mesken, Kantur&Akdaş ortaklığıyla hayata geçirilen projenin ilk etabının satışları ise devam ediyor.

Web sitesi üzerinden toplanan ön talepler, başvuru sırasına göre ev almak isteyenleri belirliyor. Temaistanbul.com adresinden yapılan ön talebe göre ev almak isteyenler satış ofisine davet edilecek.

Ayrıca ön talep dönemine özel fırsatlar sunacak olan Tema İstanbul 2. Etap’ta daire tipleri ve büyüklükleri, fiyatları ve ödeme seçenekleri yakında açıklanacak.  Projenin detayları henüz belli olmasa da ön talep formunda bahçeli ve teraslı konut alanları seçime sunuluyor.

İlk etap satışlarının devam ettiği Tema İstanbul, güncel fiyatlar incelendiğinde 1+1'ler 506 bin liradan, 2+1'ler 653 bin liradan, 3+1'ler 901 bin liradan ve 4+1'ler 934 bin liradan satışa sunuluyor.