Tepe Aura projesinde konut teslimleri başlıyor

20 December 2019

Tepe inşaat imzasıyla İstanbul Anadolu yakasında son yıllarda büyük gelişim kaydeden bölgeler arasında öne çıkan Çekmeköy'de inşa edilen Tepe Aura projesinde konut teslimleri Ocak 2020 itibariyle başlıyor. Projede kalan konutların satışları da sürüyor.

16 bin metrekarelik alan üzerinde kurulan Tepe Aura projesi kapsamında 98 konut inşa edildi. 3'er katlı 16 bloktan oluşan projedeki konutlar 1+1, 2+1, 3+1 daire tipi şekillerini taşıyor. Ayrıca yatırımcılara dubleks, bahçeli ve teraslı konut seçenekleri de sunuluyor. Projedeki konutların büyüklükleri ise 106 metrekare ile 199 metrekare arasında değişiyor.



DOĞAYLA İÇ İÇE YAŞAM ALANI

Yatırımcısına doğayla iç içe bir yaşamın kapılarını açmaya hazırlanan projede asırlık meşe ağacının gölgesinde huzurlu alan sağlanıyor. Proje ayrıca 'Leed Gold' sertifikasına sahip durumda

Tepe Aura projesinde yaklaşan konut teslim dönemiyle ilgili açıklamalarda bulunan Tepe İnşaat Yatırım Projeleri Direktörü Murat Ankara, "Lokasyonu ve yaşam kalitesi ile fark yaratan projemizde villa konforunu az katlı apartman konseptine taşıyarak, asırlık meşe ağacının gölgesinde doğa ile iç içe bir yaşam alanı inşa ettik. Tüm projelerimizde olduğu gibi işi taahhüt ettiğimiz sürede teslim ediyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

YÜZDE 0.79 FAİZ FIRSATI

Konutların oturuma hazır hale geldiği Tepe Aura projesinde kalan konutlar için de fırsat dönemi başladı. Buna göre, uygun fiyatların yanı sıra yüzde 20 indirim ve yüzde 0.79 faiz oranıyla vade seçenekleri yatırımcılara sunuldu.