Tepe Suit projesi Çerkezköy'de prestijli bir yaşam alanı kuruyor

29 December 2017

11 bin 500 metrekarelik arsa üzerinde inşa edilen Tepe Suit projesi, 88 konuttan meydana geliyor. TSF Gayrimenkul imzası taşıyan proje, yatırımcılara 3+1 ve 4+1 konut tipi seçenekli daireler sunuyor.

Tekirdağ Çerkezköy'de modern bir yaşam alanı kurmaya hazırlanan Tepe Suit projesinde yer alan daireler geniş yapısıyla dikkat çekiyor. Projedeki 3+1 dairelerin büyüklükleri 150 metrekare, 4+1 dairelerin büyüklükleri 202 metrekare olacak şekilde oluşturuluyor.

YAŞAM 2018'DE BAŞLIYOR

Konut teslimlerinin 2018 Haziran'da yapılması planlanan projede inşaat çalışmalarının yanı sıra konut satışları da devam ediyor. Tepe Suit fiyatları şu şekilde:

3+1 dairelerin fiyatları 400 bin TL'den başlıyor,
4+1 dairelerin fiyatları 500 bin TL ile 525 bin TL arasında değişiyor.

Banka kredisi kullanarak lüks konut sahibi olmanın mümkün olduğu projede firma bünyesinde kişiye özel kolay ödeme seçenekleri de sunuluyor.



YEŞİLLER İÇERİSİNDE HUZURLU YAŞAM ALANI

Aile yaşantısına uygun olarak tasarlanan Tepe Suit projesinin yaşam alanındaki 8 bin 300 metrekarelik bölüm, geniş peyzaj alanına ayrılmış durumda. Yatırımcılarına yeşiller içerisinde sağlıklı bir yaşam alanı sunan proje, sağladığı imkanlarla da lüks bir hayatın kapılarını aralıyor.

Az katlı 6 blok şekline sahip Tepe Suit projesinin zengin sosyal donatı listesi dikkat çekiyor. Futbol ve basketbol sahası, çocuk oyun alanı, fitness merkezi gibi imkanların yer aldığı projede; kapalı otopark, güvenlik, yürüyüş parkuru, süs havuzu, kamelyalar ve sauna gibi donatılar da bulunuyor.