TOKİ, 2019'un başında yatırımcıları sevindirecek

22 December 2018

Tüm Türkiye'de konut ve ticari ünite üretim çalışmalarına devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), hayata geçirdiği birimleri yeni sahipleri ile buluşturmaya devam ediyor. 2018 yılını oldukça hareketli geçiren TOKİ, yeni yıla da hızlı bir giriş yapıyor.

TOKİ tarafından hayata geçirilen 25 ildeki 265 iş yerini ve 11 şehirdeki 60 konut için 8 Ocak 2019 günü açık artırma düzenlenecek. Salı günü saat 13.00'da başlayacak açık artırma, TOKİ'nin Ankara Bilkent'te yer alan hizmet binası ve İstanbul Halkalı'daki hizmet binasında eş zamanlı olarak düzenlenecek. Yatırımcılar ayrıca emlakyonetim web sitesinden de online olarak teklif sunabilecekler.

BİRÇOK FARKLI ŞEHİRDE SATILIK İŞ YERİ VE KONUT

TOKİ'nin açık artırma ile satacağı konutlar Ankara, Aydın, Bilecik, Erzincan, Erzurum, Kayseri, Kırıkkale, Konya, Malatya, Şanlıurfa ve Tunceli şehirlerinde yer alıyor.

25 farklı şehirde satışa sunulan iş yerleri ise şu illerde yer alıyor: Adana, Afyon, Ankara, Antalya, Bilecik, Çankırı, Denizli, Düzce, Erzurum, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karaman, Kırıkkale, Konya, Malatya, Muş, Niğde, Ordu, Sivas, Tokat, Uşak, Yozgat ve Zonguldak.

120 ay veya 180 ay vade imkanları sunulacak.