TOKİ Bartın’a 423 konut inşa edecek

02 July 2018

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Bartın Merkez’e bağlı Dallıca Köyü’nde yeni bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Bölgenin mimari yapısı dikkate alınarak inşa edilecek projede toplamda 423 konut yer alıyor. Projenin ihalesi de kısa bir süre önce yapıldı.

Bartın Merkez’e oldukça yakın bir bölgede hayata geçirilecek olan projede 423 konutun dışında, 16 derslikli bir ilkokul, bir cami, bir ticaret merkezi ve bölgenin altyapı ve çevre düzenlemesi işleri de yer alıyor.

Projedeki konutların yükseklikleri ise zemin +3 şeklinde olacak. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon seçenekleriyle satışa sunulacak olan konutların fiyatları ise henüz belirlenmiş değil.

TOKİ’nin Bartın’da hayata geçireceği proje, sahiplerine pek çok imkan ve hizmet sunacak. Proje kapsamında, parklar, peysaj alanları, oyun ve spor alanları ve çeşitli sosyal çevre alanları oluşturulacak.

Bölgenin mimari dokusuna uygun olarak inşa edilen konutlarda, zemin seviyesinde taş kaplamamalar, dekoratif pencereler, söveler, kat slimleri ve daha pek çok özellik bulunacak.

Teslim tarihi henüz belli olmayan proje, ulaşım açısından da oldukça avantajlı bir konumda bulunuyor. Projeden ev sahibi olanlar, Bartın Merkez dahil pek çok yere kolay bir şekilde ulaşım sağlayabilecekler.