Toki Bitlis Kentsel Dönüşüm Projesi Sözleşmeleri Başladı

24 November 2016

Toki Bitlis kentsel dönüşüm projesi sözleşme imzalama işlemleri bugün başladı. İşlemler 16 Aralık'a kadar devam edecek...

TOKİ tarafından Bitlis Merkez'de hayata geçirilen kentsel yenileme projesi kapsamında sözleme imzalama aşamasına gelindi. Bitlis Toki Evleri'nde sözleşme imzalama süreci bugün başladı.

302 adet konutun hayata geçirildiği Toki Bitlis Kentsel Dönüşüm projesinde yer alan 139 hak sahibi 24 Kasım ile 16 Aralık tarihleri arasında sözleşmelerini imzalayacak. Sözleşme imzalama işlemleri Halk Bankası Bitlis Merkez şubesinde 09:00-12:30 ile 13:30-17:00 saatleri arasında gerçekleşecek.

Sözleşme imzalama işlemleri esnasında hak sahiplerinin yanlarında bulundurması gereken belgeler;
- T.C. numarası bulunan Fotoğraflı nüfus cüzdanı (nüfus cüzdanının aslı kontrol edilerek bir adet fotokopisi alınacaktır)
- Hak sahibine ait ikametgah ilmuhaberi veya adres bilgisi yer alan fatura fotokopisi.
- Sözleşme imzalama işlemlerinin vekaleten yapılması durumunda; “TOKİ Başkanlığınca satışa sunulan konutlardan satın almak üzere gayrimenkul satış sözleşmesi imzalamaya, satın almış olduğum konutun peşinatını ödemeye ve borçlanmaya, taksitlerini yatırmaya, KDV, banka komisyonu ve diğer masrafları yatırmaya, bu husustaki tüm evrakları imzalamaya yetkilidir” ibarelerinin vekalette yer alması gerekiyor.
- Varisli veya iştirakli olan hak sahiplerinin veraset ilamları.