TOKİ, Burdur’da 410 hak sahibi ile görüşecek

26 January 2018

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Gayrimenkul Değerleme A.Ş'nin (GEDAŞ) işbirliğiyle Burdur'da, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında hayata geçirilecek olan 708 konutun istişare çalışmalarının başlayacağı kaydedildi. 

AKP Burdur İl Başkanı Volkan Mengi ise TOKİ'nin Burdur'daki kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapılacak görüşmeye ilişkin yazılı açıklamada bulundu.

Mengi tarafından yapılan açıklamada, Bozkurt Mahallesi'nde inşa edilecek 708 konut için 410 hak sahibiyle görüşüleceği bildirildi. 

Söz konusu kentsel dönüşüm çalışmalarından Burdur'un da payını aldığını belirten Mengi, "Yarın saat 14.00'te Belediye Konferans ve Sergi Salonu'nda Deprem evleri dediğimiz Bozkurt Mahallesi'ne, TOKİ ve GEDAŞ tarafından inşa edilecek dairelerin, metrekareleri ve bedelleri vatandaşlara bildirilerek karşılıklı görüşmeler yapılacak" dedi. 

Mengi, vatandaşların sağlıklı evlere oturmalarının en büyük istekleri olduğunu vurgulayarak görüşmelerin hayırlı olmasını, hak sahiplerinin TOKİ ile anlaşarak, en kısa zamanda evlerine kavuşmalarını temenni ederek sözlerini tamamladı.