TOKİ Bursa Harmancık projesinde 35 konut satışta

29 November 2021

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Bursa'da yeni sosyal konutlar satışa sunuldu. Bursa'da konut sahibi olamamış vatandaşlara uygun fiyatlarla güvenli ve lüks konut sahibi olma şansı sunuldu.

Bursa'nın Harmancık ilçesi Merkez Mahallesi'nde hayata geçirilen TOKİ projesinde yer alan 35 adet konut satışa sunuldu. Konutlara başvurular başladı.

TOKİ Bursa Harmancık projesinde satışa sunulan konutlar 2+1 daire tipi özelliğini taşıyor. Konutların büyüklükleri 86 ile 87 metrekare arasında değişiyor.

SON BAŞVURU TARİHİ UYARISI!

TOKİ Bursa Harmancık projesinde satışa sunulan 35 adet konut için son başvuru tarihi olarak 10 Aralık günü belirlendi. Konutlara başvurular Ziraat Bankası şubeleri aracılığıyla alınıyor. Aynı zamanda e-Devlet üzerinden de başvurular alınıyor.

Kuralı satış yöntemiyle satışa sunulan konutlar için 17 Aralık günü noter huzurunda kura çekimi yapılacak ve hak sahipleri belirlenecek. Kura çekimi, TOKİ'nin sosyal medya hesaplarından takip edilebilecek.

FİYATLAR 162 BİN TL'DEN BAŞLIYOR

TOKİ Bursa Harmancık projesinde satışa sunulan 2+1 konutların fiyatları, 162 bin TL ile 248 bin TL arasında değişiyor. Konutlar için en az yüzde 10 peşinat talep ediliyor.

Yüzde 10 peşinat verilmesi durumunda 180 ay vadeli ödeme planı hazırlanıyor. Konutların peşinat tutarları 16 bin TL ile 24 bin TL arasında değişiyor. Aylık taksitler ise 813 TL seviyesinden başlıyor.