TOKİ Bursa ve Giresun'da yeni proje üretecek

07 July 2019

Anadolu'nun birçok şehrinde sosyal konut projesi çalışmalarını sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Bursa ve Giresun şehirlerindeki yeni projelerini ihaleye açıyor. Projeler Bursa'nın Nilüfer ve Giresun'un Bulancak ilçelerinde hayat bulacak.

BURSA'DA 246 YENİ KONUT

TOKİ Bursa Nilüfer projesi kapsamında 246 konut inşa edilecek. Yatay mimarinin benimseneceği projenin ihalesi 21 Ağustos günü düzenlenecek. Öte yandan proje kapsamında 24 adet dükkan da hayata geçirilecek.

TOKİ tarafından yapılan ihale duyurusunda şu ifadelere yer verildi: "Bursa İli Nilüfer İlçesi İrfaniye Mahallesi 246 Adet Konut ve 24 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Ağustos 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek."

BULANCAK'TA 2'NCİ ETAP ÇALIŞMASI

TOKİ Giresun Bulancak projesinin 2'nci etap çalışması kapsamında 228 adet yeni konut inşa edilecek. Projenin ihalesi 22 Ağustos'ta düzenlenecek. Ayrıca proje kapsamında çevre ve altyapı çalışmaları da düzenlenecek.

TOKİ Giresun Bulancak 2'nci etap çalışmasında hayata geçirilecek konutlar dar ve orta gelirli vatandaşlar için oluşturulacak. Şu aşamada projedeki konut tipleri, konut büyüklükleri, konut fiyatları ve ödeme seçenekleri gibi konularda resmi bilgiler bulunmuyor. Projenin ihale sürecinden sonra yer tesliminin yapılmasıyla daha detaylı bilgilerin kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor.