TOKİ, farklı şehirlerde bulunan 262 iş yerini ve 24 konutu açık arttırmayla satacak

05 July 2018

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) bünyesinde bulunana gayrimenkullerin satışına devam ediyor. Son olarak 25 farklı ildeki 108 adet arsayı satışa çıkaran TOKİ, 36 ilde bulunan toplam 262 adet işyeri ve 24 adet konutun da açık arttırma yöntemiyle satılacağını duyurdu.

24 Temmuz 2018 tarihinde yapılacak olan açık arttırmada, Afyonkarahisar, Amasya, Antalya, Adana, Adıyaman, Ankara, Balıkesir, Bilecik, Burdur, Bursa, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Eskişehir, Hatay, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Muğla, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon ve Uşak'ta bulunan toplam 262 iş yerinin satışı gerçekleştirilecek.

Aynı tarihte Afyonkarahisar, Ankara, Bolu, Çankırı, Gaziantep, Erzurum, Karaman, Kırıkkale, Konya, Muğla, Niğde, Tokat'ta yer alan 24 konutun daha satışı yapılacak.

Satışa çıkarılan bu gayrimenkullerden birine sahip olmak isteyenler, yüzde 25 peşinat ve 120 veya 180 ay taksite ödeme yapabilecekler. Saat 14.00 da başlayacak olan açık arttırma, TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki merkez binasında ve İstanbul’daki hizmet binasında gerçekleştirilecek. Dileyen herkes internetten bağlanarak teklif verebilecek.

Konuyla ilgili olarak isteyen herkes 444 86 54 numaralı telefondan veya TOKİ’nin internet sitesi olan www.toki.gov.tr’ye erişim sağlayarak detaylı bilgi alabilecek..