Toki Gölcük Sivritepe Projesini İhaleye Çıkarıyor

30 January 2017

Toki Denizevler mahallesinde yaşayanlara ev sahipliği yapacak olan Sivritepe'deki projesini ihaleye çıkarıyor. Toki Gölcük Sivritepe ihalesi 14 Mart'ta yapılacak...

17 Ağustos depreminde, Gölcük’te en büyük hasarı gören İhsaniye Denizevler Mahallesi, TOKİ'nin Sirvitepe'de hayata geçireceği yeni bölgeye taşınacak. İmara kapalı olan Denizevler mahallesinde yaşayan vatandaşlar TOKİ'nin inşa edeceği yeni evlere geçebilecek ya da kamulaştırma kapsamında kendilerine önerilen ücretleri alabilecek.

TOKİ Gölcük Sivritepe'deki projeyi 70 dönüm alanda inşa edecek. Proje toplam 601 adet konut, 14 adet ticari birim ve 1 adet camiden meydana geliyor. Proje ile deprem kuşağında yaşayan vatandaşlar depreme dayanıklı, nitelikli konutlarına taşınmış olacak.

Toki Gölcük Sivritepe projesi 14 Mart 2017 günü saat 14:00'da ihaleye çıkacak. Toki'nin İstanbul Hizmet Binası'nda yapılacak olan ihalede konutları inşa edecek olan firma belirlenecek.

İhale sonrası yüklenici firma ile sözleşme imzalanarak 10 gün içinde yer teslimi yapılacak. Konutların kısa sürede tamamlanıp teslim edilmesi planlanıyor.