TOKİ Hatay Payas projesine başvurular başladı

26 September 2019

2023 yılı için konulan 1 milyon 200 bin konut üretme hedefine ulaşmak için Türkiye'nin tüm bölgelerinde sosyal konut üretme çalışmalarını sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Hatay'da yeni satış sürecini başlattı.

TOKİ Hatay Payas projesinde satışa sunulan 77 adet konut için yatırımcılar başvurularına başladı. Projede son başvuru tarihi olarak 31 Aralık 2019 günü belirlenirken başvurular, Hatay'daki tüm HalkBank şubelerinden yapılabilecek.

FİYATLAR 132 BİN TL'DEN BAŞLIYOR

TOKİ Hatay Payas projesinde satışa sunulan konutlar 2+1 ve 3+1 daire tipi şeklini taşıyor. Projedeki fiyatlar ise 132 bin TL'den başlayarak konut tipi ve özelliğine göre 212 bin TL'ye kadar yükseliyor.

Yatırımcıların aynı zamanda uygun ödeme şekilleriyle konut sahibi olacağı projede aylık taksitler 678 TL ile bin 127 TL arasında değişiyor. Projedeki konutlar için 10 bin TL peşinat talep edilirken 180 aya kadar vade imkanı da sunuluyor.

BOLU'YA YENİ PROJE

Bir yandan hayata geçirdiği projelerdeki satış sürecini yöneten TOKİ, diğer yandan yeni projeleri de ihale sürecine sokuyor. TOKİ'nin Bolu'daki yeni projesinde de ihale süreci başladı.

TOKİ Bolu Mengen 3.Etap projesi kapsamında 252 yeni konut inşa edilecek. Mengen'in Beşler Mahallesi'nde hayata geçirilecek projede 1 adet büfe, 1 adet cami ve çevre düzenlemeleri de yapılacak. Projenin ihalesi ise 17 Ekim'de düzenlenecek.