Toki Konya Meram Emekli Başvuruları 9 Aralık’ta Başlıyor

04 December 2015

Toki Konya Meram Emekli başvuruları 9 Aralık'ta başlıyor. Toki Konya Meram kura çekilişi ise 2 Şubat 2016'da yapılacak...

Toki Konya Meram Emekli başvuruları 9 Aralık 2015'te başlıyor. Son başvuruların 30 Aralık'ta yapılacağı Toki Konya Meram emekli projesinde kura çekilişleri ise 2 Şubat 2016'da yapılacak.

Talep toplama süreci devam eden projede toplam 499 konut yer alıyor. 2+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Toki Konya Merak emekli projesinde başvurular 9-30 Aralık tarihleri arasında Halk Bankası Konya şubesine yapılabilecek.

TOKİ BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ

TOKİ KONYA MERAM FİYATLARI
Toki Konya Meram Konutları fiyatları ihale yapıldıktan sonra belirlenecek. Başvuru bedelleri düşüldükten sonra kalan tutar için yüzde 12 peşinat verildiğinde 180 ay,yüzde 20 peşinatta ise 240 ay vade imkanı sunuluyor.

TOKİ KONYA MERAM BAŞVURU ŞARTLARI
Projeye başvuruda bulunabilmek için;
1.T.C vatandaşı olması
2.Projenin bulunduğu Konya il sınırı içerisinde 1 yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya projenin bulunduğu Konya nüfusuna kayıtlı olması
3.Toplu Konut İdaresi'nden konut satın almamış olması ve Toplu Konut İdaresi'nden konut kredisi kullanmamı olması
4.Kendisine eşine veya velayeti altındaki çocuklara ait tapuda kayıtlı kat irtifaklı/kat mülkiyetli bağımsız bir bölümünün veya müstakil bir konutunun (tarla, bağ, bahçe, köy evi ve işyeri hariç) olmaması
5.Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 3 bin 200 TL olması gerekmektedir. (Başvuru sahibinin ve eşinin gıda, yol, vs her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere hane halkı aylık net gelerinin en fazla 3 bin 200 TL olması gerekiyor.)
6.Bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabiliyor.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER
1.Nüfus cüzdanı fotokopisi
2.Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan alınan Emekli Kimlik Belgesini veya belgesiz henüz çıkmadı ise emekli olduğunu gösteren belge veya yazı

BAŞVURU İŞLEMLERİ
1.Nüfus Cüzdanı ve Emekli Kimlik kartı ile birlikte 09-30 Aralık 2015 tarihleri arasında T.Halk Bankası A.Ş.'nin Konya ilindeki tüm şubelerine başvuru yapacaklardır.

Taahhütname, banka tarafından numaralandırılarak başvuruda istenilen evraklarla teslim alınacak ve 1 nüsha başvuru sahibine geri verilecek.

2. Başvuru işlemleri sırasında 500 TL başvuru bedeli alınıyor.

HABER:Şengül KIRMIZITAŞ