TOKİ Kuzeykent Projesi’ndeki 50 villayı satışa çıkardı

04 October 2018

Gayrimenkul sektörünün en önemli kuruluşlarından biri olan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konur projelerine hız kesmeden devam ediyor. Bugüne kadar binlerce kişiyi uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla ev sahibi yapan TOKİ son olarak Ankara’da hayata geçirdiği Kuzeykent Projesi’nde yer alan 50 adet villayı açık artırma usulüyle satışa çıkardı.

TOKİ tarafından satışa sunulan villalarda 4+1 dubleks ve 5+1 dubleks seçenekleri bulunuyor. Projede yer alan villaların fiyatları ise 875 bin 100 liradan başlayıp 2 milyon liraya kadar çıkabiliyor.

Açık artırma yöntemiyle satışa sunulan villalar için 18 Ekim 2018 Perşembe tarihinde TOKİ Merkez Bina Konferans Salonu’nda resmi bir müzayede gerçekleştirilecek. Saat 14:00’da başlayacak müzayedeye dileyen herkes katılabilecek.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Ankara Büyükşehir Belediyesi ortaklığında hayata geçirilen Kuzeykent projesi 1 milyon 655 bin metrekarelik dev bir alan üzerinde yükseliyor. Projede 5 bin 82 adet konutun yanı sıra ticari, kültürel, eğitim, sağlık, spor ve ibadet tesisleri ile Ankara‘nın en büyük rekreasyon alanı bulunuyor.