TOKİ Mamak Gülseren Projesi'nde yeni konutlar satışa sunuldu

08 February 2021

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesinde çalışmalarına devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), hayata geçirdiği sosyal konut projeleriyle vatandaşların ev sahibi olma hayallerini gerçeğe dönüştürüyor.

Ankara'nın Mamak ilçesinde hayata geçirilen TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi Projesinin 2. Etap çalışmasında yeni konutlar satışa sunuldu. Projede 5 adet 2+1 konut satışa çıktı. Konutların büyüklükleri 80 metrekare olarak tasarlandı.

Satışa sunulan konutlar için başvurular bugün alınmaya başlandı. Yapılan bilgilendirmede, son başvuru tarihinin 30 Haziran 2021 günü olduğu belirtildi. Öte yandan başvurular HalkBank şubeleri aracılığıyla alınacak.

FİYATLARI 187 BİN TL'DEN BAŞLIYOR

Mamak'ta güvenli ve nitelikli bir yaşam alanı sunan TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap çalışmasında satışa sunulan konutların fiyatları, 187 bin TL'den başlayarak konut özelliğine göre 216 bin TL seviyesine çıkıyor.

Yatırımcılar projeden yüzde 25 peşinatla konut sahibi olabilecek. Satışa sunulan konutların peşinat tutarları 46 bin TL seviyesinden başlıyor.

Uygun fiyatların yanı sıra kolay ödeme seçeneklerinin de sunulduğu projede aylık taksitler 780 TL seviyesinden başlarken yatırımcılara 180 aya kadar vadeli ödeme planı hazırlanıyor.

AÇIK SATIŞ YÖNTEMİ GEÇERLİ

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap çalışmasında satışa sunulan konutlar açık satış yöntemiyle satılacak. Konutlar için kura çekimi ile hak sahibi belirlenmeyecek. Başvuru ve satış süreci banka aracılığıyla yürütülecek.