TOKİ Şile 3. Etap kura sonuçları belli oldu

20 April 2018

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İstanbul Şile'de hayata geçirilen TOKİ Şile projesinin 3. Etabında kuralar çekildi. Kura töreni bugün Şile Kapalı Spor Salonu'nda noter huzurunda gerçekleşti.

103 konut için başvuruların alındığı projeye yoğun ilgi gösterildi. TOKİ tarafından konutlara 882 başvuru geldiği açıklanırken hayata geçirilen yeni konutların sahipleri belli oldu. Projeye ilgi gösteren yatırımcılar ise, TOKİ Şile 3. Etap kura sonuçları için arayış içerisine girdiler.

TOKİ ŞİLE 3. ETAP KURA SONUÇLARI

Bugün noter huzurunda gerçekleştirilen kura ile 103 asil hak sahibi ve 52 yedek hak sahibi belli oldu. Projede hayata geçirilen 2+1 konutlar için başvurular alınmıştı. İşte TOKİ Şile 3. Etap kura sonuçları…

TOKİ ŞİLE 3. ETAP KURA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Eski Türk evleri mimarisi ile hayata geçirilen TOKİ Şile projesinde geleneksel mimari ile harmanlanmış modern yaşam alanları yatırımcılara sunuluyor.

Projede ahşap görünümlü cephe kaplamaları, zemin kat seviyesinde taş kaplamalar, dekoratif pencereler, söveler, kat silmeleri, payandalar, cumba görünümlü çıkmalar modernize edilmiş haliyle hayata geçirildi. Öte yandan projede çocuk oyun alanları, peyzaj alanları, spor alanları gibi nitelikli sosyal olanaklar da yatırımcılara sunuluyor.