TOKİ tarafından 4 ayrı şehirde 26 arsa satışa sunuluyor

11 May 2018

Türkiye'nin tüm bölgelerinde sosyal konut ve kamu konutları inşasına devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), bir yandan arsa satışlarına da devam ediyor.

İstanbul, Ankara, Kocaeli ve Diyarbakır'da yer alan toplam 26 arsa, 29 Mayıs 2018 günü gerçekleşecek açık arttırma ile satılacak. Söz konusu arsalar konut dışı kentsel çalışma, akaryakıt, küçük sanayi sitesi, konut, özel sağlık alanı, özel eğitim alanı imarlarına sahip.

İSTANBUL'DA 5 ARSA

TOKİ tarafından satışı gerçekleşecek arsalar içerisinde İstanbul'da 5 arsa yer alıyor. Arsalar, Gaziosmanpaşa ve Başakşehir ilçelerinde yer alıyor.

Başkent Ankara'da ise 11 arsa bulunuyor. Söz konusu arsalar Çankaya, Pursaklar ve Yenimahalle ilçelerinde yer alıyor.

Kocaeli'nde yer alan 2 arsa Gölcük ilçesinde konut dışı kentsel çalışma alanı imarını taşıyor. Diyarbakır'da bulunan arsa ise Yenişehir ilçesinde olup konut alanı imarını taşıyor.

ARSALARIN DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ

29 Mayıs günü yapılacak açık arttırma, TOKİ'nin iştiraki olan Emlak Yönetim A.Ş. tarafından yönetilecek. Öte yandan müzayede, TOKİ'nin Ankara Bilkent'te yer alan merkez binasında ve İstanbul'daki hizmet binasında eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek.