TOKİ Tunceli Aktuluk’ta 206 konut yapacak

12 March 2018

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 2018’de hayata geçirilecek projeler bir bir açıklanmaya devam ediyor. TOKİ 2018 yatırımlarını ara vermeden sürdürüyor. TOKİ, yeni projesini Tunceli’nin Merkez ilçesine bağlı Aktuluk Mahallesi’nde hayata geçirecek. Söz konusu proje için start veren şirket, Tunceli Aktuluk Toki Evleri projesini ihale edecek. Hayata geçirilecek olan projenin ihalesi ise 25 Nisan 2018 tarihinde saat 14.30’da düzenlenecek.

İhale ile birlikte başlayacak olan TOKİ Tunceli Aktuluk Evleri projesinde toplam 206 adet konut, 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet cami bulunuyor. 

TOKİ, Tunceli ili Merkez İlçesi Aktulıuk Mahallesi 206 adet konut, 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet camii inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ile Tunceli ili, Mazgirt ilçesi, Akpazar Belediyesi 100 adet konut işi alanındaki toprak hareketi önlenmesi işinde 25 Nisan’da yapılacak olan ihale ile başlayacak. Projeyle birlikte söz konusu çevrenin düzenlenmesi ve yaşam alanı haline dönüştürülmesi de planlanıyor.