Toki’den Atakent’te Yeni Proje

09 May 2016

Toki İstanbul Küçükçekmece Halkalı Atakent Mahallesi’nde yeni bir cami ve ticaret merkezi projesine start vermeye hazırlanıyor. Toki Atakent cami ve ticaret merkezi ihalesi 2 Haziran’da yapılacak...

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (Toki) Küçükçekmece Halkalı Atakent Mahallesi’nde yeni bir projeye start vermeye hazırlanıyor.

Toki Atakent projesi kapsamında cami ve ticaret merkezi yer alıyor. Proje 2 Haziran saat 14:30’da yapılacak ihale ile start alacak.

İhale sonrası sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanması planlanan pronin yer tesliminden itibaren 550 günde tamamlanması hedefleniyor.

Toki Atakent cami ve ticaret merkezi ihalesi Toki İstanbul hizmet binası, Halkalı Atakent Mahallesi, 221. sokak, No: 5 (Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi karşısı) Halkalı Küçükçekmece adresinde yapılacak.

İhaleye katılmak isteyenlerin tekliflerini en geç ihale günü ve saatine kadar yukarıdaki adrese elden ya da iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla göndermesi gerekiyor.

HABER: Şengül KIRMIZITAŞ