TOKİ'den Diyarbakır'a yeni nesil dükkanlar

25 May 2018

Tüm Türkiye'de dar ve orta gelirli vatandaşları konut sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), sosyal konut ve kamu konutu çalışmalarının yanı sıra ticari ünite hayata geçirme çalışmalarını da sürdürüyor.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde inşa edilecek 178 adet dükkanın projesi ihale sürecine girdi. Söz konusu projenin ihalesi 10 Temmuz 2018 günü saat 14.30'da düzenlenecek.

TOKİ Diyarbakır Alipınar Mahallesi Sur Toptancılar Sitesi Sanayi Projesi ile 178 adet dükkan, 1 adet camii, 1 adet su deposu, 1 adet nizamiye binası, altyapı ve çevre düzenlemeleri yapılacak. Projenin ihale sürecinin tamamlanmasıyla start alması bekleniyor.

TOKİ'DEN MALATYA'YA 89 KONUT

2018 yılını oldukça hareketli geçiren ve 2023 yılı için belirlenen 1 milyon 200 bin konut üretme hedefine ulaşma adına çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren TOKİ, Malatya'da yeni proje hayata geçirecek.

TOKİ Malatya Doğanşehir projesi ile 89 konutun hayata geçirileceği bildirildi. Henüz ihale aşamasında olunan projenin ihalesi 2 Temmuz 2018 günü yapılacak.

TOKİ Malatya Doğanşehir projesi kapsamında 1 adet ticaret merkez, 1 adet camii ve nitelikli sosyal alanlar ile altyapı çalışmaları yapılacak. Projede hayata geçirilecek konutların tipleri ve büyüklükleri ise henüz belli değil.