TOKİ'den Düzce ve Isparta'da yeni konut müjdesi

24 May 2018

2023 yılı için belirlediği 1 milyon 200 bin konut hedefine ulaşmak adına Türkiye'nin tüm bölgelerinde konut üretim faaliyetlerine devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), yeni projeler için ihale süreçlerini sürdürüyor.

TOKİ'nin Düzce'deki yeni çalışması Cumayeri ilçesinde bulunan Çevrik'te yapılacak. TOKİ Düzce Çevrik projesi için start verilirken projenin ihale tarihi belli oldu. Projenin ihalesi 27 Haziran 2018 günü saat 15.00'da gerçekleştirilecek.
TOKİ Düzce Çevrik projesi ile 127 konut, nitelikli sosyal alan, altyapı ve çevre düzenlemeleri hayata geçirilecek.

Projedeki konut türleri, fiyatları ve ödeme seçenekleri henüz belli değil. Projede ihale sürecinin tamamlanmasından sonra çalışmaların başlaması planlanıyor.

TOKİ'DEN ISPARTA'YA 53 KONUT

Isparta'da da yeni proje hazırlığında olan TOKİ, dar ve orta gelirli vatandaşlar için Keçiborlu ilçesine bağlı Senir Beldesi'nde 53 konut inşa edecek.

TOKİ Isparta Keçiborlu projesinin ihale tarihi belli oldu. 26 Haziran 2018 günü saat 14.30'da gerçekleşecek ihale sonrası projede düğmeye basılacak.

TOKİ Isparta Keçiborlu projesi ile aynı zamanda 1 adet ticaret merkezi, altyapı ve çevre düzenlemeleri de yapılacak. Proje ile bölgede nitelikli ve konforlu bir yaşam alanı Ispartalılara sunulacak. Öte yandan projedeki konut fiyatlarının da ihale sonrasında açıklanması bekleniyor.