TOKİ'den Isparta'da yeni proje hazırlığı

06 September 2019

2023 yılı için belirlediği 1 milyon 200 bin konut üretme hedefine ulaşma adına çalışmalarını sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), önümüzdeki günlerde birçok şehirde yeni projeler için ihaleler düzenleyecek. TOKİ'nin Isparta'daki yeni çalışmasının da detayları belli oldu.

TOKİ Isparta Keçiborlu projesinde 167 adet konut, 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet camii inşa edilecek. Projenin ihalesi ise 2 Ekim 2019 günü düzenlenecek. Alt ve orta gelir grubuna oluşturulacak projede konut satış fiyatları, ödeme seçenekleri ve kura takvimi gibi bilgilerin ihale sürecinden sonra yer tesliminin yapılmasıyla netleşmesi bekleniyor.

SİLİVRİ ALİPAŞA PROJESİ DE İHALE EDİLİYOR

TOKİ Silivri Alipaşa projesinin de ihale tarihi belli oldu. Projenin 1'nci etap çalışmasında hayata geçirilecek 598 adet konut, 1 adet cami ve alt yapı, çevre düzenlemesi işlerinin ihalesi 3 Ekim'de yapılacak.

TOKİ Silivri Alipaşa 2'nci etap çalışmasında inşa edilecek 758 adet konut, 24 adet dükkan ve 1 adet okul işinin ihalesi ise 4 Ekim günü düzenlenecek. Proje, TOKİ'nin 50 bin sosyal konut projeleri arasında yer alıyor.

BİNGÖL'DE SOSYAL KONUT SEVİNCİ

TOKİ Bingöl Adaklı projesiyle Bingöllülere 96 adet yeni konut kazandırılacak. Merkez Mahallesi'nde inşa edilecek projenin 24 Ekim'de ihale edileceği açıklandı. Projede çalışmaların ihaleden sonra yer tesliminin yapılmasıyla başlaması bekleniyor. Öte yandan projede satış fiyatları daha sonra duyurulacak.