TOKİ'den Kırklareli Kavaklı'ya 119 konut

17 April 2018

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Kırklareli'ndeki projelerine bir yenisini daha ekliyor. TOKİ Kırklareli Kavaklı projesinin ihalesi yapıldı.

TOKİ Kırklareli Kavaklı projesi kapsamında 119 konut hayata geçirilecek. Dün ihale edilen projede aynı zamanda ticaret merkezi, altyapı ve çevre düzenlemeleri de yapılacak.

Projede hayata geçirilen konutlar 39 tanesi 2+1, 80 tanesi ise 3+1 konut tipi şekliyle inşa edilecek. Projede zemin+4 konut olan 5 blok hayata geçirilecek.

TOKİ Kırklareli Kavaklı projesi kapsamında aynı zamanda peyzaj alanı, çocuk oyun alanı, spor alanları gibi nitelikli sosyal düzenlemeler de hayata geçirilecek.

TOKİ ÇANAKKALE BAYRAMİÇ PROJESİNİN İHALESİ YAPILDI

TOKİ Çanakkale Bayramiç projesinin de ihalesi yapıldı. Proje kapsamında 181 konut hayata geçirilecek. Ayrıca büfe, altyapı ve çevre düzenlemeleri de yapılacak. Projede hayata geçirilecek konutlardan 132 adeti 2+1, 50 adeti 3+1 konut tipi şekliyle tasarlandı.

TOKİ Çanakkale Bayramiç projesi, geleneksel ve modern mimarinin iç içe geçmiş şekliyle hayat bulacak. Projedeki konutlarda zemin kat seviyesinde yöresel taş kaplamalar, dekoratif pencereler, söveler ve kat silmeleri tercih edildi.