TOKİ'den Rize'de yatırım fırsatı: 12 iş yeri satışta

24 October 2019

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) güvencesiyle Rize'nin Hamamderesi bölgesinde hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmasında yer alan 12 adet iş yeri satışa sunuldu. Yatırımcılara sosyal konutların yanı sıra uygun fiyatlarla iş yeri satın alma şansı sunan TOKİ, Karadeniz bölgesindeki faaliyetlerini hızlandırdı.

TOKİ Rize Hamamderesi projesinde satışa sunulan iş yerleri için başvurular başladı. Son başvuru tarihi olarak 31 Aralık 2019 gününün belirlendiği projede açık satış yöntemi geçerli olacak. Kurasız, ön şartsız iş yeri sahibi olma fırsatı sunulan projede başvurular HalkBank şubeleri aracılığıyla yapılacak.

UYGUN FİYATLAR DİKKAT ÇEKTİ

TOKİ Rize Hamamderesi projesinde satışa çıkarılan iş yerleri için uygun fiyat politikası ve kolay ödeme seçenekleri sunuldu. İş yerlerinin fiyatları 357 bin TL ile 2 milyon 985 bin TL arasında değişiyor.

Yatırımcıların yüzde 10 peşinat vermesi durumunda 120 aya kadar vade seçeneği bulunuyor. Öte yandan satışı söz konusu olan iş yerleri için uygun faiz oranlı banka kredisi seçeneği de bulunuyor.

BURSA'DA 19 KONUT SATIŞTA

TOKİ Bursa Osmangazi 4. Etap çalışmasında hayata geçirilen 19 adet konut satışa sunuldu. Konutlar için başvurular başlarken son başvuru tarihi olarak 31 Aralık günü belirlendi.

Satışa sunulan konutların fiyatları 328 bin TL ile 352 bin TL arasında değişiyor. 3+1 daire tipi şekliyle oluşturulan konutlar için yüzde 25 peşinat talep ediliyor. Konutların aylık taksitleri 2 bin 050 TL seviyesinden başlarken 120 ay vade seçeneği de bulunuyor.