TOKİ'nin Elazığ ve Niğde'deki projelerinde satış başladı

07 October 2019

Türkiye genelinde hayata geçirdiği sosyal konut projeleriyle dar gelirli vatandaşların konut sahibi olma hayallerini gerçeğe dönüştüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), tamamladığı yeni projelerde satış sürecini başlatıyor.

TOKİ Elazığ Cumhuriyet Mahallesi projesinde 141 adet konut, TOKİ'nin Niğde'deki çalışması Çiftlik projesinde de 3 adet konut satışa sunuldu.

ELAZIĞ'DA YENİ YATIRIM FIRSATI

TOKİ Elazığ Cumhuriyet Mahallesi projesinde satışa sunulan 141 adet konut için başvurular bugün başladı. Projede son başvuru tarihi olarak 18 Ekim 2019 günü belirlenirken yatırımcılara 2+1 ve 3+1 konut tipli daireler sunuluyor.

Projedeki konutların fiyatları 262 bin TL ile 371 bin TL arasında değişiyor. Yatırımcılar Elazığ'daki HalkBank şubelerinden başvurularını iletebilecekler. Öte yandan konutlar için kuralar 25 Ekim günü çekilecek.

Yatırımcılara uygun fiyatların yanı sıra kolay ödeme seçeneklerinin sunulduğu projede yüzde 10, yüzde 15 veya yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunuyor. Projedeki konutların aylık taksitleri ise bin 641 TL ile 3 bin 480 TL arasında değişirken 120 aya kadar vade seçeneği bulunuyor.

NİĞDE'DE AÇIK SATIŞ SÜRECİ

TOKİ Niğde Çiftlik projesinin 2'nci etap çalışmasında alt gelir grubu için oluşturulan 2+1 konutlardan 2 tanesi satışa sunuldu. Açık satış yönteminin geçerli olacağı konutlarda yıl sonuna kadar başvurular alınacak. Konutların fiyatları ise 99 bin TL ile 108 bin TL arasında değişiyor.

TOKİ Niğde Çiftlik projesinin 2'nci etap çalışmasında orta gelir grubu için oluşturulan 1 adet 3+1 konut satışa çıktı. Konutun satış fiyatı olarak 142 bin TL belirlendi.