Torkam Fikirtepe Projesi

Torkam inşaat
Torkam Fikirtepe
Fikirtepe, İstanbul
0212 659 23 80

http://www.torkam.com.tr/index.html

Fikirtepe Mahallesi Kadıköy/İstanbul

KONUT SAYISI: 1101
PROJE ALANI: 183198
TESLIM TARIHI: 2020-12-30
KONUT TIPLERI:

Torkam Fikirtepe Projesi Hakkında

İstanbul'un değişen yüzü Fikirtepe'de yeni bir proje daha yükseliyor. KİPTAŞ'ın Fikirtepe'deki arazi için açtığı ihaleyi kazanan Torkam İnşaat, bölgede lüks bir konut projesi geliştirecek.

Torkam Fikirtepe projesinde bin 101 konut inşa edilecek. Mayıs 2018 itibariyle proje geliştirme çalışmalarının sürdüğü projede 511 adet 1+1, 438 adet 2+1, 128 adet 3+1 ve 24 adet 4+1konutun hayata geçirileceği açıklandı. Projenin örnek görselleri ve kat planlarının lansman dönemi itibariyle paylaşılacağı öğrenildi.

183 bin 198 metrekarelik arsa üzerinde inşa edilecek Torkam Fikirtepe projesinde henüz konut fiyatları açıklanmadı. Projenin önümüzdeki dönemde ön talep dönemine girmesiyle fiyat bilgilerinin kamuoyu ile paylaşılması bekleniyor.

Özellikle kentsel dönüşüm faaliyetleri ile yenilenen ve bu büyük değişimle yaşam standartlarının da yükseldiği Fikirtepe'nin yeni cazibe merkezi olmayı amaçlayan Torkam Fikirtepe projesi, bölgenin merkezinde hayat bulacak.

5 blok tasarımı ile yükselecek Torkam Fikirtepe projesinde çok sayıda sosyal donatı da yatırımcılara sunulacak. Projedeki sosyal donatı listesi de daha sonra duyurulacak. Öte yandan 2020 yılının sonunda konut teslimlerinin başlaması planlanıyor.

Torkam Fikirtepe Projesi Nerede

Fiyat Listesi

Torkam Fikirtepe Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Toplu Taşıma
Güvenlik
Eğlence
Spor
Sağlık
Özel