Türk Kızılayı Kırklareli Akaryakıt ve Dinlenme Tesisini İhaleye Çıkarıyor

27 May 2016

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Kırklareli Kavaklı Köyü’nde akaryakıt istasyonu ve dinlenme tesisi projesini yap-işlet-devret modeli ile ihaleye çıkarıyor...

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Kırklareli Merkez Kavaklı Köyü’nde yapılacak olan akaryakıt istasyonu ve dinlenme tesisini yap-işlet-devret yöntemi ile ihaleye çıkarıyor.

8091 metrekarelik arsanın 18 bin metrekalerik kısmına yapılacak olan akaryakıt ve dinlenme tesisi ihalesinde firmalar teklif etmiş oldukları aylık kiranın 2 katı ve tahmini yatırım maliyetinin yüzde 3’ünün toplamı kadar geçici teminat verecek.

 İhaleye ait şartnameler “Ataç 1 Sok. No: 32 Yenişehir/ANKARA” adresindeki genel müdürlüğünden, “Ahmediye Mahallesi Halk Caddesi,  Esvafçı Sokak, No: 8 Üsküdar / İSTANBUL” adresindeki İstanbul müdürlüğnden 250 TL karşılığında temin edilebiliyor.

Firmaların ihale zarflarını en geç 21 Haziran 2016 günü saat 11:00’e kadar “Karakaş Mahallesi,  Sungurbey Caddesi, No: 9 KIRKLARELİ” adresindeki Kırklareli Devlet Hastanesi (Eski SSK Hastanesi) B Blok bahçesinde bulunan Türk KızılayıKırklareli Şube Başkanlığına vermiş / göndermiş olmaları gerekiyor.

Teklif ve teminat mektubu zarfı 24 Haziran 2016 günü saat 15:30’da “İstanbul Yolu Üzeri 1. Km. 39020 KIRKLARELİ” adresindeki KIRKLARELİ TİCARET BORSASI toplantı salonunda açılacak.