Tuzla Sebze Meyve Hali İnşaatı İhaleye Çıkıyor

06 January 2017

Tuzla sebze ve meyve hali ihaleye çıkıyor. Proje tamamlandıktan sonra Ataşehir'deki sebze ve meyve hali Tuzla'daki yeni yerine taşınacak...

46 yıllık Ataşehir sebze ve meyve halinin taşınacağı Tuzla'daki yeni binası için düğmeye basıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tuzla Aydınlı Sebze Meyve Hali inşaatını ihaleye çıkarıyor.

450 bin metrekare arazi üzerinde kurulacak olan Tuzla Aydınlı Sebze Meyve Hali 320 bin metrekare toplam inşaat alanına sahip. Yeni halde dükkanların ve halin idari kısımlarının yanı sıra otoparklar, itfaiye istasyonu, temizlik birimi, otel, cami, kafeler, büfeler, restoran, sağlık ocağı, eczane, PTT ve banka şubeleri gibi sosyal alanlarda yer alacak.

Tuzla Sebze Meyve Hali inşaat ihalesi 23 Ocak 2017 günü saat 11:00'da İBB Ek Hizmet Binası İhale İşleri Müdürlüğü İhale Salonu'nda yapılacak. Sözleşme imzalandıktan sonra 5 gün içinde yükleniciye yer teslimi yapılması öngörülüyor.

Şubat ayında temeli atılması planlanan Tuzla Aydınlı Sebze Meyve Hali'nin 460 günde tamamlanması hedefleniyor. İhaleyle ilgili detaylı bilgiye EKAP'tan ya da İBB'den ulaşılabiliyor.