Ümraniye'de 2018 teslim konut projeleri

31 March 2018

İstanbul'un Anadolu yakasının önemli ilçeleri arasında yer alan Ümraniye'de konut yatırımları son yıllarda yakaladığı ivmeyi arttırarak devam ediyor. İstanbul Finans Merkezi'nin Ümraniye'ye komşu olması ve ilçeye metro gelmesiyle birlikte birçok markalı konut projesi de Ümraniye'deki yerini aldı.

Özellikle Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne yakınlığıyla çevre ilçelere kolay ulaşım imkanını barındıran Ümraniye, 3. Köprü'nün bağlantı yolu noktalarına da yakın olmasıyla ulaşım anlamında ilçeyi tercih edenleri sevindiriyor. Sizler için haberimizde Ümraniye'de 2018 teslim konut projelerini ele aldık. İşte ilçede dikkat çeken 6 proje:

1- İva Caspian Modern PROJESİ



İva Yapı güvencesi ile yükselen İva Caspian Modern projesinde konut teslimlerinin 2018 Aralık'ta yapılması hedefleniyor. Projede inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı.

259 adet konuttan oluşan İva Caspian Modern projesinde 1+0, 1+1 ve 2+1 daireler inşa ediliyor. İstanbul Finans Merkezi'ne yakın bir noktada bulunan projede fiyatlar 219 bin TL'den başlıyor.

2- Emporia İstanbul PROJESİ


75 konuttan oluşan Aze Tower projesi, Aze Grup imzası taşıyor. Projede konut teslimlerinin 2018 Haziran'da yapılması hedefleniyor.

Armağanevler Mahallesi'nde kurulan Aze Tower projesi, yatırımcılara merkezi bir konumda lüks yaşamın kapılarını açıyor. Yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna gibi çok sayıda sosyal donatının hayata geçirildiği proje, her yaştan bireye hitap eden renkli bir yaşam alanı sunuyor.