Uran Holding

Uran Holding HAKKINDA

Uran Holding’in temeli, 6 Şubat 1978 tarihinde atılmıştır. M. İsmet Uran 1974 yılında Uran Mühendisliği kurmuştur. Uran Mühendislik bugün Uran Holding Şirketler grubunun kurucu şirketidir.
1974 – 1976 yıllarında tamamlamış olduğu iki ya da üç inşaat projesiyle, Uran Mühendislik önünde büyük bir iş potansiyeli oluşmuştur.Uran Holding’in kardeş şirketleri de, Map Changing Projects olarak anılan yüzlerce projeyi başarıyla tamamlamıştır.

Uransan A.Ş. 1981 tarihinde kurulmuştur. Şirket her türlü inşaat montajı ve montaj sözleşmeleri, hammadde-yarı mamul ticareti, üretim konusunda yatırım planları, teknik hizmetler sunmak, yabancı ülkelerde temsilcilikler kurmak, lisansa sahip olmak, tekstil, hazır giyim, gıda sanayi ve madencilik sanayisine kara veya deniz taşımacılığı hizmetleri sunmaktır.Uran Mühendislik A.Ş. 1974 tarihinde kurulmuştur. Öncelikle amacı yollar, yapılar, köprüler ve diğer sosyal tesisler inşa etmek, ayrıca üretim, ithalat, ihracat, makine parkı, yurt içi ve yurt dışında yedek parça tedariki, mühendislik, mimarlık, proje taahhüt, uygulama ve denetim alanlarında faaliyet gösterecek yurt içi ve yurt dışı temsilciliklerin kurulmasıdır.
Uran Hazır Beton 1988 tarihinde kurulmuş olup, amacı ithalat, ihracat, yurtiçi ve yurtdışı hazır beton ürünleri üretim ve pazarlama, Yönetim, organizasyon teknolojileri gerçek veya tüzel kişilere, kurum yada şirketlere danışmanlık hizmetleri, mevcut uygulamalarının denetimi ve izlenmesi için her türlü sistem veya teknolojinin pazarlanmasıdır.

Uransan Eurl, 2004 tarihinde kurulmuştur. Şirketin amacı inşa, taahhüt, makine kiralama, hazır beton üretim ve ticaretini sağlamaktır. Beton santrali “Uran hazır beton” olarak kurulmuş olup, 2006 yılından itibaren satışları başlamıştır.
Uran Yönetim Hizmetleri 2003 tarihinde kurulmuştur. Şirket daire ve konutlara her türlü bakım onarım hizmetlerini sunmaktır.
Urankent Ticaret Merkezi ve İnşaat A.Ş. 2009 yılında AVM yatırımları için, Urankent Konut A.Ş. 2010 yılında konut yatırımları için kurulmuştur.
Firma Adı
:
Uran Holding
Telefon
:
0312 346 4050
E-posta
:
konutpazarlama@uranholding.com
Adres
:
Bağdatt Caddesi 132/A 06370 Yenimahalle

Uran Holding Projeleri