Urankent Projesinden Anneler Günü Sürprizi

08 May 2015

Ülkenin pek çok farklı bölgesinde gerçekleştirdikleri başarılı projelerle tanınan Uran Holding, anneler gününü unutmadı.

Özel günlerdeki hassasiyetleriyle bilinen ve düzenledikleri etkinliklerle bu tarz günleri ölümsüzleştirmeyi başaran şirket, bu defa kendi projelerinden biri olan Urankent'te anneler günü için bir etkinlik düzenliyor. 'Terliği en uzağa atan kazanacak' mottosuyla oluşturulan yarışmada anneler ve aileler eğlenceli dakikalar yaşayacak.Yarışmada derece alan kişilere Urankent'ten süpriz hediyeler de dağıtılacakç

Annelerle özdeşleşmiş bir eylem olan terlik atma olayı dışında, farklı başka oyunların da düzenleneceği günde, pek sayıda misafir ağırlanması planlanıyor.

Ülke çapında öne çıkan işler gerçekleştiren ve Ankara'da kendi ismiyle anılan bir semtte inşa ettikleri lüks ve konforlu konut projeleriyle dikkati çeken Uran Holding'e bağlı Uransan, Anneler Günü'nden bir gün önce yani 9 Mayıs'ta Urankent bünyesindeki Mehmet Hacim Kamoy Parkı'nda kurulacak alanda özel günü kutlayacak.

-

Terliği En Uzağa Atan Kazanacak

-

Annelerle özdeşleşmiş kavramlar olan yufka açma ve yumak yapma gibi olaylar da bu özel günde etkinlik kapsamında yer alacak farklı yarışmaların genel konu başlıklarını oluşturuyor. Etkinlik de çocuklar da unutulmadı ve sek sek ile ip atlama gibi özel detaylar da programa eklendi.