Üstpark Afraze Projesi

Üst Grup İnşaat
Üstpark Afraze
Başiskele, Kocaeli
0262 343 30 01
ustpark@ustgrup.com
http://www.ustgrup.com/portfolio/ust-park-afraze/

Seymen Mah. D-130 Karayolu Cad. Cihangir Sok. No:4 Başiskele/Kocaeli

KONUT SAYISI: 148
PROJE ALANI: 17500
TESLIM TARIHI: 2019-12-30
KONUT TIPLERI:

Üstpark Afraze Projesi Hakkında

Üstpark Afraze projesi Üst Grup İnşaat tecrübesiyle Kocaeli'de hayata geçiriliyor. Üstpark Afraze olarak isimlendirilen projedeki konutlar 17 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükselecek. Projede yer konutların tamamı dublekslerden oluşuyor. Üstpark Afraze projesinde yer alan konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 dubleks olarak dizayn ediliyor.

Projeden ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 25 peşinat ile kalan kısım için kredi kullanma olanağı sunuluyor. Kişiye özel ödeme seçenekleri de bulunan projenin kira getirisinin 800 TL’den başlaması bekleniyor.

Başiskele mevkiinde hayata geçirlen Üstpark Afraze projesi birbirinden bağımsız 148 konuttan meydana geliyor. Toplam 16 bloktan oluşan projede sosyal donatılarıyla da dikkat çekiyor. Projede yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi, çok amaçlı spor alanları, basketbol ve voleybol sahası, kapalı otopark, güvenlik, kameralı güvenlik sistemi yer alıyor. Ayrıca projede asansör ve balkon da bulunuyor.

Teslim tarihi Aralık 2019 olarak belirlenen projenin tamamlanmasının ardından alıcısına yüzde 20 oranında prim sağlaması da bekleniyor.


Üstpark Afraze Projesi Nerede

Fiyat Listesi

2+1 (0)
-
3+1 (0)
-
4+1 (0)
-

Üstpark Afraze Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Yeşil Alan
Çocuk Yüzme Havuzu
Çocuk Parkı
Spor
Fitness Salonu
Açık Yüzme Havuzu
Basketbol Sahası
Voleybol Sahası
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark
Satışta
İnşaat Aşamasında