Vadistanbul Bulvar Projesi

Artaş Grup-Aydınlı Grup-Invest
Vadistanbul Bulvar
Sarıyer, İstanbul
444 53 35
info@vadistanbul.com
http://www.vadistanbul.com/

Ayazağa Mah. Kemerburgaz Cad. No:1 Sarıyer/İstanbul

KONUT SAYISI:
PROJE ALANI: 86000
TESLIM TARIHI: 2016-06-30
KONUT TIPLERI:

Vadistanbul Bulvar Projesi Hakkında

Vadistanbul Bulvar projesi Artaş Aydınlı ve İnvest ortaklığında hayata geçirilen Vadistanbul projesinin ikinci etabı olarak yükseliyor. Türkiye'nin en büyük ofis kompleksi olan Vadistanbul Bulvar'da ofislerin yanı sıra 103 bin metrekarelik AVM ve 760 metre uzunluğunda 22 metrekare alışveriş alanına sahip Alışveriş Caddesi yer aıyor.

Aynı zamanda 300 bin metrekare ofis alanı ve 25 bin 500 metrekare toplam alana sahip 5 yıldızlı otel bulunan Vadistanbul Bulvar yata düzlemde her türlü yaşam fonksiyonlarını içinde barındırıyor.

Ulusal ve uluslararası yatırımcıların ilgi odağı olan Vadistanbul Bulvar gün içinde 25 bin kişilik popüslasyonu olması bekleniyor. 2014 yılında lansmanı yapılan Vadistanbul Bulvar'da satış ve kiralamar sürüyor.

Yüzde 23'ünün yeme içme alanlarına ayrılan mağazalarıyla Vadistanbul Bulvar Sadabad Deresi kenarında, Belgrad orman manzarası ile yeni yeme-içme destinasyonu olması hedefleniyor. Proje Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde Avrupa’nın en iyi AVM ve ofis projesi olarak ödüllendirildi.

İki Design ile SOM Architecture tarafından tasarlanan projede Türkiye’nin ilk özel havaray hattı bulunuyor. Proje TEM, metro ve üçüncü köprü yolu bağlantısına yakın mesafede konumlanıyor.

Vadistanbul Bulvar Projesi Nerede

Fiyat Listesi

Vadistanbul Bulvar Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Toplu Taşıma
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Cafe
Yeşil Alan
Sosyal Tesis
Mağaza/Ofis
Restaurant
Alışveriş Merkezi
Eğlence Merkezi
Spor
Fitness Salonu
Yürüyüş Alanları
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark
Satışta
İnşaat Aşamasında