Vaditepe Bahçeşehir 2. Etap Kura Çekilişi 30 Aralık’ta

28 December 2015

Vaditepe Bahçeşehir 2. Etap kura çekilişi 30 Aralık'ta İkitelli Spor Kompleksi'nde gerçekleşecek...

KİPTAŞ tarafından Bahçeşehir'de hayata geçirilen Vaditepe Bahçeşehir projesinin 2. etap kapsamında yer alan 1500 daire sahibi bulacak. Vaditepe Bahçeşehir 2. Etap Kura Çekilişi 30 Aralık Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Vaditepe Bahçeşehir 2. Etap projesinde 3+1 dairelerin kurası saat 10:00'da, 2+1 dairelerin kurası 13:00'da yapılacak. Vaditepe Bahçeşehir 2. Etap kura çekilişi İkitelli Spor Kompleksi 4. Etap 1. Kısım - Başakşehir devlet hastanesi Karşısı Başakşehir adresinde gerçekleşecek. Her daire için belirlenen şerefiye bedeli kura çekimi sırasında hak sahiplerine söylenecek.

Noter huzurunda gerçekleşecek olan kura çekilişine gelen hak sahiplerinin nüfus cüzdanı veya kimlik yerine geçecek belgeyi yanında bulundurmaları gerekiyor. Vekaleten kura çekilecek ise noter tasdikli vekaletname ile kimliklerini getirmeleri gerekiyor.

Kura çekilişine gelmeyen hak sahiplerinin, kura çeklişi noter tarafından yapılacak ve bu kişiler sonuçlara itiraz edemeyecek. Çekilişe katılmayan hak sahipleri dairelerini KİPTAŞ Tanıtım ve Pazarlama Müdürlüğü’nden öğrenebilecekler.