Venüs Premium 850 bin TL’ye lüks yaşam sunuyor

04 January 2018

Pırlanta Erciyes İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Venüs Premium projesi yatırımcıları Adana Çukurova’da geniş ve ferah bir yaşam alanına sahip olmaya davet ediyor. Fiyatları 850 bin TL’den başlayan Venüs Premium projesindeki konutların tamamı 4+1 şeklinde tasarlanıyor.

Hemen teslim avantaj da bulunan Venüs Premium projesinde 84 konut yer alıyor. Toplam 22 katlı 2 blok şeklinde tasarlanan proje yatırımcılara rahat ve konforlu bir yaşam alanı sunuyor. Venüs Premium projesinde yer alan konutların büyüklüğü ise 250 metrekare olarak dizayn ediliyor.

Toplam 7 bin metrekare alan üzerinde kurulan projeden ev sahibi olmak isteyenlere kişiye özel ödeme seçenekleri de sunuluyor. Hilmi Kürklü Bulvarı üzerinde konumlanan proje modern mimarisiyle de ön plana çıkıyor.

LÜKS BİR YAŞAM MERKEZİ

Venüs Premium projesi lüks konut özellikleriyle yatırımcılara özel bir yaşam alanı inşa ediyor. Projedeki konutlarda merkezi uydu sistemi, merkezi kalorifer sistemi, çağrı merkezi, merkezi yangın kontrol sistemi ve ebeveyn giyinme odası yer alıyor.

Venüs Premium projesinin sosyal donatıları arasında VIP salon, kafeteraya, öğrenci servisi bekleme odası, kapalı çocuk oyun salonu, fitness merkezi, açık ve çocuk yüzme havuzu, sığınak, sauna, resepsiyon, pilates salonu, sinema salonu, açık hava oyun kompleksi, güvenlik, kapalı ve misafir otoparkı ve yürüyüş alanları bulunuyor.