Veranda Turgutreis Projesi

Serhatlı İnşaat
Veranda Turgutreis
Bodrum, Muğla
0252 382 79 45
info@verandaturgutreis.com
http://verandaturgutreis.com

Yalı Mah. GMK Bulvarı No:75 Turgutreis-BODRUM

KONUT SAYISI: 7
PROJE ALANI: 6500
TESLIM TARIHI: 2017-07-25
KONUT TIPLERI:

Veranda Turgutreis Projesi Hakkında

Veranda Turgutreis, Serhatlı İnşaat tarafından Bodrum’un en eski yerleşim yerinde hayata geçecek. Toplam 6 bin 500 metrekarelik alan üzerine inşa edilecek projedeki konutlar villalardan meydana geliyor. Projede her villa için 1 dönüm alan bulunuyor.

Geniş, ferah ve lüks bir yaşam alanı tasarlayan proje, tek kattan oluşan villaları 325 metrekare büyüklükte tasarlıyor. Ayrıca villaların iç dekorasyonunu ev sahibinin zevkine bırakan projede de yatırımcılar evlerini kendi beğenilerine göre dekore ettiriyor.

Veranda Turgutreis projesindeki villalar banka kredisine uygun durumda satışa sunuluyor. Serhatlı İnşaat, teslimattan sonra da 10 yıl garanti veriyor. Yatay mimari ile hayata geçirilen projedeki konutlar yaz kış kullanıma uygun olarak tasarlanıyor. Ayrıca farklı kot yüksekliğinde konumlandırılan villalar, 3 ayrı alanda 3 bahçeye sahip olma imkânı da sunuyor.

Deniz manzaralı konutlarıyla sahile 2-3 dakika mesafede yer alan Veranda Turgutreis, sosyal donatılarıyla da yatırımcılarına lüks yaşamın kapısını aralama fırsatı sunuyor. Her evde standart olarak 4*12 metre ölçüsündeki havuz yer alıyor. Havuzda bulunan jet stream özelliği ile dilerseniz evinizin bahçesinde akıntıya karşı yüzüyor hissini yakalayabilirsiniz. Proje içinde barındırdığı sauna ve fitness merkezleriyle de site güvenliğinde spor keyfi sunuyor.

Doğal yaşamı konforla birlikte sunan projede, her eve ait narenciye bahçesi, uygun noktalarda çay ve yemeklerde kullanılacak aromatik bitki bahçeleri ve ağaçlar bulunuyor. Projedeki villalar 4+1 ya da 5+1 şeklinde bölünebiliyor. Veranda Turgutreis projesindeki konutların fiyatı ise 1 milyon 300 bin Euro’dan başlıyor.

Veranda Turgutreis Projesi Nerede

Fiyat Listesi

Veranda Turgutreis Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Yeşil Alan
Spor
Fitness Salonu
Sauna
Açık Yüzme Havuzu
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark
Hemen Teslim
Satışta