Versus Dragos projesinde 0 faizli farklı ödeme seçenekleri sunuluyor

25 March 2018

Resim Yapı imzası ile 8 bin metrekarelik arsa üzerinde kurulan Versus Dragos projesi, 227 konuttan oluşuyor. 2 blok tasarımına sahip projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipli konutlar bulunuyor.

İnşaat çalışmalarının devam ettiği Versus Dragos projesinde konut teslimlerinin 2019 Haziran'da yapılması hedefleniyor. Öte yandan projede uygun fiyatlar ve kolay ödeme seçenekleri dikkat çekiyor.

'İNŞAAT İLERLEDİKÇE ÖDEME' MODELİ

8 bin 696 TL'den başlayan peşinatla konut sahibi olmanın mümkün olduğu Versus Dragos projesinde sıfır faizli, kefilsiz ve bankasız konut sahibi olma imkanı tanınıyor. 'İnşaat ilerledikçe ödeme' modelinin benimsendiği projede yatırımcılara şu kolaylıklar sunuluyor:

- 2 bin 484 TL'den başlayan taksitler,
- Hemen tapu imkanı,
- Senetli satış imkanı sunuluyor.



ADALAR MANZARALI HUZURLU YAŞAM ALANI

İstanbul'un Anadolu yakasında yer alan Kartal'da konumlandırılan Versus Dragos projesi, Kartal Sahil Yolu kenarındaki konumuyla dikkat çekiyor. Kordonboyu Mahallesi'nde konumlandırılan proje, yatırımcılarına deniz ve Adalar manzarası sunuyor.

Muhteşem konumunu yaşam alanında sunacağı sosyal donatılar ile destekleyecek Versus Dragos projesi, her yaştan bireye hitap edecek bir proje profili çiziyor. Kapalı otopark ve güvenlik hizmetinin yer aldığı projede; yüzme havuzu, fitness merkezi, yeşil alan, çocuk oyun alanı, yürüyüş parkuru gibi donatılar bulunuyor.