Villa Vera Şifne Taş Evler Projesi

Perinçek Group
Villa Vera Şifne Taş Evler
Çeşme, İzmir
0533 409 52 05
info@perincek.com.tr
http://www.perincek.com.tr/v-lla-vera-8.html

Ilıca Mah. 5009. sok. 35930 Çeşme/İzmir

KONUT SAYISI: 14
PROJE ALANI: 8000
TESLIM TARIHI: 2017-09-13
KONUT TIPLERI:

Villa Vera Şifne Taş Evler Projesi Hakkında

Perinçek Group tecrübesiyle Çeşme Ilıca’da kurulacak olan Villa Vera Şifne Taş Evler projesi toplam 14 dubleks villadan meydana geliyor. Toplam 8 bin metrekare alan üzerinde ayrıcalıklı bir yaşam alanı oluşturmayı hedefleyen Villa Vera Şifne Taş Evler projesinde villalar 4+1 konut tipinde tasarlanıyor. Geniş ve ferah bir eve sahip olmak isteyenler için üretilen projedeki villaların genişlikleri ise 120 metrekare olarak belirlendi.

Krediye uygun durumda olan villaların fiyatları ise 850 bin TL’den başlıyor. Hem oturum hem de yatırım açısından alıcılarına avantaj sağlayan projedeki villaların sezonluk kira getirisinin ise 30 bin TL’den başlamasın öngörülüyor. İzmir'in tatil merkezlerinden Çeşme Ilıca mevkiinde hayata geçirilen projede ortak havuz, otopark ve oyun alanları da bulunuyor.

Yatırımcılarının konforlu ve rahat bir yaşam sürmesi için projedeki villalarda merkezi ısıtma ve klima, akıllı ev sistemi, bulaşık makinesi, fırın, davlumbaz, ocak gibi beyaz eşyalarla yeni sahiplerine teslim edilecek. Hemen teslim avantajı da bulunan projenin alıcısına yüzde 40 oranında prim yapması bekleniyor.

Villa Vera Şifne Taş Evler Projesi Nerede

Fiyat Listesi

4+1 (0)
850000 TL -

Villa Vera Şifne Taş Evler Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Çocuk Parkı
Spor
Açık Yüzme Havuzu
Sağlık
Özel
Hemen Teslim
Açık Otopark