WE Haliç Gaziosmanpaşa’da prestij inşa ediyor

11 January 2018

TOKİ ve Emlak Konut GYO firmalarından Ilgın İnşaat tarafından hayata geçirilen ve Türkiye’nin ilk master planlı kentsel dönüşüm projesi olan We Haliç Gaziosmanpaşa bölgesinde prestijli bir yaşam alanı oluşturuyor. Bölgenin sosyo- kültürel dönüşümünü de sağlayan WE Haliç projesiyle blölge değer kazanıyor.

Şirket tarafından yatırımcılar üzerinde yapılan araştırma, bölgenin beyaz yaka çalışanlardan oluşan kitle için cazibe yarattığını ortaya koyuyor. Ayrıca kalitesiz yapı stoğundan sebep bölgeyi geçmişte terk eden ilçe sakinlerinin, tersine göç hareketi başlattığı da ortaya çıkan veriler arasında. We Haliç Gaziosmanpaşa projesiyle bölgede ezber bozduklarını dile getiren Ilgın İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Bucak, “Beyaz yaka çalışanların projemize yönelik talepleri, bu yöndeki iddiamızı perçinledi. Kalitesiz yapı stoğundan sebep bölgeyi geçmişte terk eden ilçe sakinleri için de cazibe yaratmayı başardık. Bunu yatırımcı taleplerinde görüyoruz” ifadelerini kullandı.
Sözlerini sürdüren Bucak, “Sunduğumuz lokasyon avantajı, prestij caddemiz ve nitelikli yaşam alanlarımızla bölgeyi cazibe merkezi haline gelmeyi başardık. Bunu yaptığımız araştırmada çok net okuyabiliyoruz. Kalitesiz yapı stoğundan sebep bölgeyi geçmişte terk eden ilçe sakinleri, projemiz aracılığıyla bölgeye dönüyor. Bu kesimin özellikle geniş ve ferah daire tiplerini tercih ettiğini gözlemliyoruz. Biz WE Haliç ile deyim yerindeyse öze dönüşü başlatmış olduk” dedi.