YDA Parkline Projesi

YDA Group
YDA Parkline
Çankaya, Ankara
0312 459 44 00
info@yda.com.tr
http://yda.com.tr

Çayyolu Mahallesi, Park Caddesi, 06810 Çankaya/Ankara

KONUT SAYISI: 493
PROJE ALANI: 33000
TESLIM TARIHI: 2019-12-30
KONUT TIPLERI:

YDA Parkline Projesi Hakkında

YDA Group güvencesiyle Ankara’da hayata geçirilen YDA Parkline projesi, Çayyolu mevkiinde yükselecek. Hem yüksek hem de alçak bloklara sahip olan proje, toplam 33 bin metrekare alan üzerinde kuruluyor.

YDA Parkline projesinde 493 konut bulunuyor. Projede konutların yanı sıra konut sakinlerine hizmet etmek üzere bulunacak ticari alanlar da yer alıyor. YDA Parkline projesindeki konutların çoğunluğu 4+1 tipinde dizayn ediliyor.
Ödeme koşulları henüz belli olmayan YDA Parkline projesinin fiyatlarının da önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

Mimarisiyle de dikkat çeken YDA Parkline projesi 26 bin 500 metrekarelik peyzaj alanını da yatırımcılarına sunacak. Konut sakinlerinin keyifli ve kalite vakit geçirebilecekleri sosyal alanlara da önem veren projede zengin donatılarla inşa ediliyor. Projede kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, masaj odası, hamam, çocuk oyun alanları ve kafe konseptinde sosyal tesis yer alıyor.

Ayrıca konforun da ön planda tutulduğu YDA Parkline projesinde daireler içerisinde çamaşır odaları, giysi odaları da yer alıyor. Asansörü de bulunan YDA Parkline projesinin Aralık 2019'da teslim edilmesi hedefleniyor.


YDA Parkline Projesi Nerede

Fiyat Listesi

4+1 (0)
-

YDA Parkline Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Çocuk Parkı
Hamam
Spor
Fitness Salonu
Sauna
Kapalı Yüzme Havuzu
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark
Satışta
İnşaat Aşamasında