YDA Parkline projesi Ankara’da yükselecek

05 January 2018

YDA Group yeni bir projeye imza atacak. YDA Parkline ismiyle yükselecek olan yeni proje Ankara Çayyolu’nda inşa edilecek. Tamamı 4+1 konutlardan oluşan proje yatırımcılarına geniş ve ferah bir yaşam alanı inşa etmeyi amaçlıyor. Proje toplam 33 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Park Caddesi üzerinde konumlanan proje Yaşamkent’te kurulacak. Toplam 493 konutun yer alacağı projede, ev sahibi olmak isteyenlere bir daireden daha fazlası vaat ediliyor. Zengin sosyal donatılarla keyifli bir yaşam alanına dönüştürülen YDA Parkline projesi konutlarını da yatırımcılarının konforunu düşünerek dizayn ediyor.

İNCE DETAYLAR

Projede yer alan dairelerde ev sahiplerinin ihtiyaç duyacağı vestiyer, çamaşır, giysi odası gibi alanlara da yer veriliyor. YDA Parkline projesinde kapalı havuz, fitness salonu, sauna, masaj odası, Türk hamamı, çocuk oyun alanları, yeşil alan, yürüyüş alanları, güvenlik ve otopark gibi donatılar bulunuyor.

Karma konseptte tasarlanan projede konutların yanı sıra ticari üniteler de bulunuyor. Ödeme planı ve fiyatları henüz belli olmayan YDA Parkline projesinin detaylarının önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.