Yüzde 1 Peşinatlı Konut Projeleri

22 April 2015

Markalı konut projelerinden ev sahibi olmak isteyip de peşinat sıkıntısı çekenler için yüzde 1 peşinatla ev sahibi yapan en iyi 4 konut projesi...

Lüks konut projelerinden ev almaya karar verdiniz ama elinizde yeterli nakitiniz yoksa ev sahibi olma hayalinizi ertelemeyin. Markalı konut projesi üreticileri, peşinat sıkıntısı çekenlere yönelik yüzde 1 peşinatlı kampanyalar düzenliyor.

İşte yüzde 1 peşinatla ev sahibi olabileceğiniz en iyi 4 konut projesi:

Essenora

Essenora" href="https://www.yeniemlak.com/konut-projeleri/Essenora" target="_blank">

Essenora projesi Gaziosmanpaşa'da 6 kule ve 5 teraslı bloktan meydana geliyor. 60 milyon lira yatırım bedeliyle yükselen Essenora'da dairelerin fiyatları 271 bin liradan başlıyor. Kampanya kapsamında yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunabilen Essenora projesinde peşinatın kalan yüzde 24’ü ise şirket bünyesinde 20 ay 0 faizle taksitlendiriliyor. Kalan konut bedeli ise banka kredisi ile ödeniyor.

Essenora" href="https://www.yeniemlak.com/konut-projeleri/Essenora" target="_blank">Essenora PROJESİ DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

SİYAH KALEM KÖY

Siyahkalem Mühendislik İnşaat güvencesiyle Sarıyer'de yükselen Köy projesi, yatay mimarisiyle dikkat çekiyor. Lansmana özel fiyat avantajları devam eden projeden, yüzde 1 KDV ve yüzde 1 peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

Konforlu yaşam alanlarına yer verilen projede, 2 tenis kortu, 4 basketbol sahası, 3 açık havuz, yüzme havuzunun yanı sıra otopark alanları, 7/24 güvenlik sistemi, restoranlar kafeteryalar bulunuyor.

SİYAH KALEM KÖY PROJESİ DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

BATIŞEHİR LOCA

Ege Yapı Group'un Bağcılar'da hayata geçirdiği Batışehir'de, kampanyalı satışlar devam ediyor. Batışehir Loca projesinde yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Yüzde 1 peşinat sonrası yüzde 34’lük kısım 1 yıl sonra ödeniyor kalan tutar ise banka kredisi ile ödeniyor. Ya da yüzde 1 peşinat veriliyor peşinatın kalan yüzde 24’ü ara ödeme şeklinde ödeniyor kalan tutar ise banka kredisi ile ödeniyor.

BATIŞEHİR PROJESİ DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Manzara Adalar

Manzara Adalar" href="https://www.yeniemlak.com/konut-projeleri/manzara-adalar" target="_blank">

İş GYO’nun İstanbul Kartal’da üçü konut, ikisi ofis üniteleri olmak üzere toplam beş blok ve butik bir alışveriş merkezinden oluşan Manzara Adalar projesinde daire fiyatları 267 bin 700 liradan başlıyor. Yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunabilen Manzara Adalar projesinde peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 8 indirim yapılıyor.

Manzara Adalar" href="https://www.yeniemlak.com/konut-projeleri/manzara-adalar" target="_blank">Manzara Adalar PROJESİ DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN