Zer Bademli Projesi

Zerrin Özgüle İnşaat
Zer Bademli
Nilüfer, Bursa
0533 051 34 71
info@zerrinozguleinsaat.com
http://www.zerrinozguleinsaat.com/zer-bademli-evleri/

Bademli Mah. 1035. Sok. No:4 Nilüfer/Bursa

KONUT SAYISI: 9
PROJE ALANI: 7500
TESLIM TARIHI: 2017-09-20
KONUT TIPLERI:

Zer Bademli Projesi Hakkında

Zerrin Özgüle İnşaat imzasıyla Bursa’nın ön plana çıkan lokasyonlarından birinde inşa edilen Zer Bademli Evleri projesi 7 bin 500 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. Ayrıcalıklı bir yaşam alanı sunmayı hedefleyen proje 9 adet dubleks villadan oluşuyor. Geniş ve ferah tasarımlarıyla dikkat çeken villalar 5+1 tipinde hayata geçiriliyor. 800 metrekare alana oturan villalar, 545 metrekare kullanım alanına da sahip.

Hemen teslim avantajı da sunan Zer Bademli Evleri projesinde peşin ödeme yapılıyor. Villaların fiyatları ise 2 milyon TL ile 2 milyon 500 bin TL arasında değişiyor.

Lüks konut projeleriyle kurulan bölgesi Bademli'de yükselecek olan Zer Bademli Evleri'nde her villanın kendine özel 350 metrekare bahçesi, yüzme havuzunun yanı sıra sosyal tesisi de yatırımcılara sunuluyor. "Bademli'nin en ayrıcalıklı butik projesi" sloganıyla tanıtılan projede doğaya uygun malzemeler kullanılarak dizayn ediliyor. Ayrıca projede isteğe asansör kullanım imkânı, yerden ısıtma ve panjur da bulunuyor. Projede kullanılan ponza taş sayesinde yalıtım çok iyi sağlanmış durumda. Şu anda Avrupa'da ağırlıklı olarak kullanılan yalıtım özelliği kuvvetli bu malzeme, son derece sağlıklı kimyasallardan oluşuyor.

Toplam 500 metrekarelik sosyal tesise sahip olan Zer Bademli Evleri projesi sosyal donatılar bakımından da yatırımcılara lüks yaşamın ayrıcalığını her alanda sunmayı hedefliyor. Projede çocuk oyun alanları, açık ve kapalı otopark, güvenlik, kameralı güvenlik sistemi, su deposu, hidrofor, jeneratör, şömine ve balkon bulunuyor.


Zer Bademli Projesi Nerede

Fiyat Listesi

5+1 (0)
2000000 TL - 2500000 TL

Zer Bademli Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Çocuk Parkı
Villa
Spor
Açık Yüzme Havuzu
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark
Hemen Teslim
Açık Otopark
Satışta