Zer Tuzla Marina Projesi

Ceylan İnşaat
Zer Tuzla Marina
Tuzla, İstanbul
444 87 85
info@ceylaninsaat.com.tr
http://www.ceylaninsaat.com.tr/zer-tuzla-marina/

Tuzla/İstanbul

KONUT SAYISI: 576
PROJE ALANI: 52774
TESLIM TARIHI: 2020-12-30
KONUT TIPLERI:

Zer Tuzla Marina Projesi Hakkında

İstanbul Tuzla'da prestijli bir konut projesi doğuyor. Ceylan İnşaat imzasını taşıyan Zer Tuzla Marina projesinde bazı detaylar belli olmaya başladı.

Henüz proje geliştirme aşamasında olunan projede 576 daire, 22 villa ve 2 adet ticari ünite hayata geçirilecek. Projedeki konut tipleri ve kat planları henüz belli değil.

52 bin 774 metrekarelik alan üzerinde kurulacak Zer Tuzla Marina projesi, deniz manzaralı lokasyonda bulunuyor. Tuzla'ya modern ve lüks hayatı getirmesi beklenen projede yaşamın 2020 Aralık'ta başlaması planlanıyor.

Zer Tuzla Marina fiyatları ve ödeme seçenekleri henüz açıklanmadı. Projenin önümüzdeki aylarda lansman dönemine girmesi ve konut satış fiyatları ile ödeme seçeneklerinin kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor.

Türkiye'de ekolojik mimarinin en iyi örneklerinden biri olmayı hedefleyen Zer Tuzla Marina projesi, yeşiller içerisinde huzurlu ve sağlıklı bir yaşam alanı sunmayı amaçlıyor. Aynı zamanda yatırımcılarına ayrıcalıklı bir yaşamın da kapısını açacak projede çok sayıda donatı ve sosyal tesis alanlarının inşa edilmesi bekleniyor.

Zer Tuzla Marina Projesi Nerede

Fiyat Listesi

Zer Tuzla Marina Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Güvenlik
Eğlence
Yeşil Alan
Villa
Spor
Sağlık
Özel