Zermeram projesinde ‘Şimdi Al Teslimde Öde’ fırsatı

01 November 2017

İttifak Holding’in inşaat sektöründeki markası olan Seha Yapı tarafından Anadolu’nun en büyük su temalı karma konut projesi olarak hayata geçirilen Zermeram projesinden konut sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak bir kampanya başlatıldı.

Proje peşin alımlarda 335 Bin TL’den başlayan fiyatlarla satışına devam ederken, evini şimdi alanlara ödemelerini 2019’da teslim zamanı yapma fırsatı da sunuluyor. Konya’da hayata geçirilen Zermeram projesinin inşaatı da hız kesmeden devam ediyor. Projede başlatılan ‘Şimdi Al Teslimde Öde’ kampanyası 31 Aralık 2017’de sona erecek.

“FARKLI ÖDEME SEÇENEKLERİMİZ VAR”

Kampanya hakkında bilgi veren Seha Yapı Genel Müdürü İskender Uslu, “40 yıla yakın bir süredir bu toprakların ihtiyaç ve dinamiklerine uygun projeler geliştirip onları yeni sahipleri ile buluşturuyoruz. Bu minvalde Zermeram da bizler için oldukça önemli. Projemiz sadece Konya’da değil Anadolu’da bugüne kadar düşünülmüş en nadide ve kaliteli projelerden biri olma niteliği taşıyor. Böyle bir projeden ev sahibi olmak isteyen birçok müşterimiz var. Onların beklentilerine cevap verecek kazançlı çıkacakları bir kampanya için yola çıktık ve “Şimdi Al Teslimde Öde” kampanyasını geliştirdik. 31 Aralık’ta son bulacak kampanya Zermeram’ın 1. etabında bulunan sınırlı sayıdaki daire için geçerli olacak. 335 Bin TL’den başlayan fiyatlarla satışına devam edilen Zermeram’dan şimdi ev alanlar, 2019 yılı teslimde ödeyecek. Farklı ödeme seçenekleri ile ev sahibi olmak isteyen müşterilerimiz için de alternatif çözümlerimiz bulunuyor” dedi.