Zonguldak'ta 119 adet sosyal konut satışa sunuldu

08 January 2021

Türkiye genelinde yeni sosyal konut projelerine devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), daha önce hayata geçirdiği projelerde satış süreci yürütüyor. TOKİ'nin Zonguldak'ın Üzülmez ilçesinde yer alan projesinde 119 yeni konut satışa sunuldu.

TOKİ Zonguldak Üzülmez projesinde satışa sunulan konutlar için başvurular başladı. Son başvuru tarihi olarak ise 30 Haziran 2021 günü belirlendi. Yatırımcılar, Ziraat Bankası aracılığıyla başvurularını iletebilecek.

KURASIZ EV SAHİBİ OLMA FIRSATI

TOKİ Zonguldak Üzülmez projesinde satışa sunulan konutlar için kura çekimi yapılmayacak. Konutlar açık satış yöntemiyle satışa sunuldu. Öte yandan konutların 1+1 ve 2+1 daire tipi seçeneklerini taşıdığı belirtildi. Projenin yaşam alanında çocuk oyun alanları, spor alanı, yürüyüş alanı, peyzaj alanı, otopark gibi sosyal donatılar bulunuyor.

UYGUN FİYATLARLA KALİTELİ YAŞAM

Projede satışa sunulan konutların fiyatları ise 116 bin TL ile 313 bin TL arasında değişiyor. Dar ve orta gelir grubu için oluşturulan projede güvenli ve nitelikli bir yaşam alanı sunuluyor.

Yatırımcılar yüzde 10, yüzde 15 veya yüzde 25 peşinatla projeden konut satın alabilecek. Projedeki peşinat bedelleri 11 bin TL seviyesinden başlıyor.

TOKİ Zonguldak Üzülmez projesinde satışa sunulan 119 konutun aylık taksitleri 484 TL ile 2 bin 350 TL arasında değişiyor. Konutlar için 120 ay, 156 ay ve 180 ay vade seçenekleri de sunuluyor.